“If you don't set goals for yourself, you are doomed to work to achieve the goals of someone else”
Brian Tracy, consultant and international speaker on training and development

Professionele begeleiding

We zijn psychologen die onze expertise in het bedrijfsleven overzetten naar de sportwereld. Samen ruim 20 jaar ervaring in het screenen, begeleiden en coachen van kaderleden en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Nu ten dienste van de sport.

Historiek »

Eva Maenhout

Ik geloof dat mensen het best renderen als ze zich in hun passiedomein bevinden en dat verklaart waarom ik me zeer gretig als mental coach in de sportwereld heb ingewerkt. Psychologie en sport zijn me op het lijf geschreven.

Mijn ervaring situeert zich in het managen van talent binnen organisaties. Het inschatten van mensen, het beoordelen van capaciteiten en het coachen van individuen en teams zijn inherente kwaliteiten geworden.

De expertise en vaardigheden die ik in het bedrijfsleven heb opgebouwd, zijn perfect toepasbaar op topsportniveau. Bovendien helpt mijn eigen beleving als gedreven competitiesporter de puntjes op de i te zetten.

CV Eva »

Kris Perquy

Ik ben een gepassioneerd mental coach met een stevige staat van dienst op vlak van coaching en consulting.

Gedurende 15 jaar coach ik kaderleden en teams in diverse organisaties in België en het buitenland. Ik heb een sterke expertise opgebouwd in diagnose en persoonlijke begeleiding van individuen, teams en organisaties. Focus op competenties. Talenten. Ontwikkeling. Prestaties.

Die inzichten en ervaring gebruik ik nu om topsporters, teams en verenigingen te begeleiden in hun groei naar succes.

CV Kris »