“Winning doesn't always mean being first. Winning means you're doing better than you've ever done before.”

Sportpsychologie troef!

Mental coaching is lang stiefmoederlijk behandeld, was geen "must", maar een  "nice to have". Vandaag zijn topatleten en coaches overtuigd van de noodzaak van een perfecte mentale voorbereiding. En dus zoeken ze ook op dat vlak de juiste ondersteuning. Het juiste advies van specialisten die de atleet echt leren kennen. En die dan hun expertise gepast aanwenden om het potentieel ten volle te benutten. Door de ideale omstandigheden te helpen creëren voor de perfecte wedstrijd.

Succes in sport is dus ook het resultaat van de juiste keuzes maken.

Coaching

Consulting

Daarom begeleiden we atleten en coaches in hun ontwikkeling. Maar adviseren we ook clubs en organisaties in hun professionalisering.

Persoonlijke groei leidt tot topprestaties

Eigenlijk kan je als sporter niet verliezen. Het wedstrijdresultaat staat voorop, maar er is duidelijk meer. Wie of wat bepaalt het resultaat? Talent. Conditie. Voorbereiding. Maar ook de vorm van je tegenspeler tijdens die cruciale wedstrijd. Of het terrein. Soms de scheidsrechter. Wellicht ook het toeval.

Maar er is meer dan het resultaat. Jouw succes is het resultaat van hard werken. Van doorzettingsvermogen. Op je bek gaan en weer overeind krabbelen. Van blijven geloven in jezelf. Maar bovenal van inzicht in je talent en van de motivatie om je talent te blijven ontwikkelen. Winnen betekent dus je eigen grenzen verleggen. Fysiek én mentaal.